Azt hiszem van egy kis folyásom. (fehér néha túrós. :S) talán valamilyen fertőzés lehet? Hogy tudom házilag elmúlasztani?
Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 00:12
11/15 anonim válasza:
de nem ciki??? hogyan kaphattam el?? hogyan van ez?? van hogy annyira zavar le kell zuhanyozzak napi 2x .. esetleg mert nem iszom eleg folyadekot??
12/15 anonim válasza:
idegen helyen wc hazsnálat, túl stresszes életmód, vagy csakúgy. akárhogy ellehet ezt kapni. nem ciki, sztem a gyógyszertátorosok közül is minimum egynek volt már hüvelygombája. amúgy ha túrós a folyásod, akkor ne csak a krémet vedd meg, mert azt belülre nemsdzabad kenni, és belül is megkell gyógyítani, úgyhogy canesten combi-t kérj a gyógyszertárba. ebbe van hüvelytabletta is.
14/15 anonim válasza:
Ha túrós, darabos akkor gomba és a Canesten kombi tökéletes rá. Ha nem múlik el, menj el nőgyógyászhoz mindenképp. Legjobb esetben tenyésztést csinál, és ad rá eősebb kúpot.
Nem ciki, sőt engem a nőgyógyász megdícsért, hogy még gomba nyanújával is elmentem hozzá - igaz magándoki volt, mert az sztk-sból egy alkalom után is elegem lett.
Ne félj, nem ciki a gyógyszertáros előtt sem.
15/15 anonim válasza:
mindenkinek ajanlom a canesten combit!! egyetlen egy gyogyszer, ahhoz kepest draga , de megeri megvenni 2napon belul elmult! annyit szenvedtem vele azt hittem ez normalis es nem kerdeztem nem mentem el dokihoz.. ahhh milyen jo ujra tisztan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!