Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászhoz vagy szexológush...

Nőgyógyászhoz vagy szexológushoz forduljak?

Figyelt kérdés
Szex közben annyira túl nedvesedem hogy így már sem a partnerem sem én nem tudom élvezni az együtt létet,mivel egyikőnk se érez már szinte semmit.Kérdésem hogy forduljak nőgyógyászhoz vagy szexológushoz? köszönöm
2009. szept. 26. 19:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne igyál szex előtt sok folyadékot:)

Hidd el hatásos:D

2009. szept. 26. 20:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát ha ennyire zavar akkor szexologust ajánlok, de vannak magán nögyogyászok is akik szivesen segitenek, amugy ennyire zavaro ???

Sok nö nedvesedik tul, de eddig még nem hallottam hogy ennyire zavaro legyen ( asszisztens szülészetröl )

2009. szept. 29. 22:06
 3/4 anonim válasza:

Szia

Nekem ugyan ez a problémám,engem is érdekelnek a válaszok,úgy hogy remélem ír valaki valami jó és hasznos megoldást!

2009. szept. 29. 22:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha tehetitek, töröljétek le közben (nyilván ez 'úszósapka' esetén nem fog menni), vagy csináljátok zuhany alatt, stb., szóval keressétek a módját, hogy a felesleg eltávozzon.
2009. szept. 30. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!