Most akkor nő a mellem? Bővebben lent
Sziasztok. 13 éves vagyok és még nincs semmi mellem(szerintem nem is nő) még nem menstruálok,de olvastam a neten,hogy miután elkezd nőni a mellem azután megjelenik a szeméremszőrzet is. Hát nekem már szőrös alul és néha a cicim viszket,fáj. Fehérfolyásom is van,de olyan rossz,hogy mellem még nem..
Légyszi segítsetek a kérdésemben,köszönöm :)
hát nem mindenkinek nő egyformán
én már 10 évesen is szőrös voltam és azóta sem változtam a farkam sem nőtt, mert már addigra kifejlődött teljesen D
Köszönöm a válaszokat.:)
(várom a többit is)
Kedves 13 éves! Nekem egészen kedves alma alakú melleim vannak. Nem is nagyon nőt nagyobbra,mint gyerekkoromban volt. De, engem ez egyáltalán nem zavar. Legalább nem lóg.:) A párom így is szeret. A mások véleménye meg hidegen hagy.
Hidd el, nem vesztesz semmit,ha még nem menstruálsz. Azért nem olyan happy minden hónapban úgy várni,mint a messiást. (megjön - nem jön) Előtte 10 nappal "minden idegesít" :) A melltartó nagyon hasznos,mert úgy fáj szegényke,hogy legszívesebben abba is aludnék. :D Előtte 3 nappal éjszaka alig alszok. Alig várom,hogy elmúljon. :))) A jó kis farkaséhségről meg ne is beszéljünk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!