Petefészek Ciszta, mindeképp fáj?
Nekem is pont ez a bajom. Tegnap voltam dokinál, és kiderült, hogy van egy 3,5 cm-es ciszta a jobb petefészekben. Nekem sem fáj, úgy vagyok, mint te, hogy néha belenyillal egy kis fájdalom az alhasamba és picit érzékenyek a melleim, mint amikor meg akar jönni. Nálam az volt a tünet, hogy 10 napja késik kb. 2 hét múlva kell visszamennem, újra megvizsgál és akkor elvileg kapok gyógyszert.
Hát én félek egy kicsit...Olvasgatom itt a kérdéseket, van akinek több éve van cisztája. Nagyon szeretnék megszabadulni tőle, nem akarom, hogy ez a valami bennem legyen.
Te kaptál gyógyszert?
26 éves vagyok
Én szerdán megyek vissza a nőgyógyászhoz. Azóta volt egy normális lefolyású menstruációm, kb. 16 napot késett. Majd megírom, hogy mi volt.
Köszi a választ!
Utolsó válaszoló vagyok.
Képzeld, eltűnt a ciszta: ) Nagyon örülök neki! Ha mostantól rendben is lesz a menzeszem 3 hónap múlva visszamegyek egy biztonsági vizsgálatra!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!