Volt már valaki úgy, hogy idealizálta egy orvosát?
Magamon azt vettem észre, hogy a vizsgálat után mintha semmi nem történt volna, de másnap majdnem hogy depresszív állapotba kerülök, ami eltart 1 vagy 2 hétig. Tovább nem. Közben állandóan az orvoson és a vizsgálaton agyalok. Idealizálom Ôt, ez a legjobb szó rá. Ahogy az elsô hsz is írta, elnennék utána még a világ végére is. Nem volt velem se dúrva, sem modortalan, de mézes- mázos sem. Korrekt volt, és tisztelem. Ez olyan hülyén hangzik, sosem éreztem ezt egy orvosnál sem.
Egyébként boldog párkapcsolatban élek évek óta.
Természetesen én sem úgy értettem, mint ember. Szépen néznék ki... Sok-sok évvel idősebb, a nagyapám lehetne, nem úgy tekintek rá, mint egy férfira, hanem mint egy orvosra, akinek minden szavát elhiszem, és azt teszem, amit tanácsol,sőt utasít, így értettem.
Egyszerűen annyira megalázó nekem ez a helyzet, pedig nem először vetkőztem le előtte, hogy kénytelen vagyok rendbe tenni magamban ezt a dolgot, és úgy látszik, nekem csak így meg. Biztos közbejátszik, hogy még csak 22 vagyok, remélem megszokom ezt a helyzetet.
Csak valahogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!