Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Adtok valami tippet hogy...

Adtok valami tippet hogy elöbb vagy késöbb jöjjön meg a menszeszem? Kiknek vált be a citromos trükk?

Figyelt kérdés

Pont azon a négy napon megyünk snowboardozni :(

Fogamzásgátlót már nem szedek. Minden értelmes, nem porig ivós érdekel.

2009. szept. 25. 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:
ess teherbe és tuti nem fog megjönni:D najó viccet félre téve szerintem nincs ilyen módszer!Örülj neki hogy rendesen bevan állva a menszeszed ,ez az egészséges a normális,és igy mindig tudod mikor számits rá!:)
2009. szept. 25. 20:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincs jó módszer. Hidd el, én is kerestem, de nem találtam. Meg is jött a lagzimban, a nászéjszaka előtt...
2009. szept. 25. 20:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Dehogy nincs!

Hogy előbb jöjjön meg vörösbort kell inni.

Ha azt akarod, hgy később c-vitamin és sok limonádé/citromlé!

Hidd el bejön!

2009. szept. 25. 20:22
 4/6 anonim ***** válasza:
bocsi, ez engem is érdekel. És azt mondjuk hogy számolod, hogy 1 nap késés pl mennyi citrom, hány dl limonádé, hány cvitamin, stb.? És mi a max. amíg el lehet így húzni?
2009. szept. 25. 20:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 4 napig voltam Balatonon és pont akkor jött volna meg. Minden nap ittam egy pohár limonádét sok citromlével és beszedtem egy c-vitamin. Így csak a negyedik nap délutánján jött meg.
2009. szept. 26. 13:51
 6/6 anonim ***** válasza:
A citromos trükk tényleg beválik. Rokonomnak kórházba mondták,hogy nem műtik meg ha megjön neki úgyhogy igyon sok citromlevet. Itta is szegénykém és el is tudta vele tolni a stukiját.
2009. szept. 26. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!