Nagyon nagy butaságot csináltam ezzel? (részletek alul)
Tapintatlan osztálytársaid vannak! Megértem hogy hazudtál, engem mondjuk sosem piszkáltak, inkább ilyeneket kaptam meg: "de jó neked". Hát igen az! :DD
Egyébként nekem a mellem hamar kezdett nőni, nekem látszott először, de amikor a többiek is "beindultak" nekem volt a legkisebb. De az "érés" ideje miatt azt hittem hamar fog megjönni, hát nem, 2 évet (12-14 évig) vártam rá aztán úgy döntöttem, jobb is hogy nem kell ilyenekkel foglalkoznom, 1 évre rá jött meg (15) a leglehetetlenebb pillanatban. :D
Néhány szösszenet, amit a honlapok nem írnak le, de hasznos lehet, ha rákérdeznek:
Először több napig tart (6-8 nap), a legtöbb embernek eleinte sokáig nem rendszeres (az csak később áll be), tényleg úgy jön mint a vízfolyás, (ilyenkor elég kellemetlen leülni.), a tampon jó dolog, de jobb engedni hogy kifolyjon (azaz ezt ne kamuzd be mert ez annál macerásabb dolog, ha rákérdeznek, nem használsz, és pont.) A betét kilóg a bugyiból (ahol ráragasztod a szárnyait az anyagra), vagy ha olyan az anyag átlátszódhat a véres betét. Erre szerintem figyelj oda de nem kell rágörcsölnöd, mert akkor lebuksz. Lehet hülyén hangzik amiket leírtam, de nekem ezek a tapasztalataim.
Tényleg nyugi, csak tanulj meg néhány dolgot, hogy kivédd a kérdezősködést!
9. kommentelő: Nem baj, hogy hosszú volt. És igen köszi, segítettél. :)
10. kommentelő: Én sem értem miért mondják ezeket, de attól még csinálják továbbra is (sajnos)...
11. kommentelő: Köszi szépen a tanácsokat.:) sokat segítettél.
igen,ha meg eltelne xy idő azóta hogy kamuztad és rákérdeznek valamikor(pl 1-2 hónap múlva)hogy megjött-e azóta vagy hogy tényleg megvolt már az első,akkor nyugodtan mond azt hogy azóta nem jött meg.erre nem mondhatnak semmit,hiszen sok lánynak hónapokig nem jelentkezik a második. a lényeg hogy tudjanak az elsőről és menj betétet cserélni(nem kell igazi betétet pazarolni,elég egy tisztasági,hiszen annak is olyan zörgése van ha érted). berakod a tisztaságit(ami lehetőleg egyenként csomagolt legyen,nagyon hasonlítson messziről betétre pl libresse-nek van olyanja.de ha nem tudsz venni olyat,normál is megteszi),"zörögsz" egy kicsit,aztán kimész,"megigazítod" a betétet(mert hát néha elég kényelmetlenek) és mész utadra vagy beszélgetsz azokkal az osztálytársaiddal,akik hallhatták a dolgot :D
hülyén hangzik,tudom. de ha már abba a helyzetbe kerültél hogy hazudtál nekik,akkor tégy meg mindent a lebukás ellen!
viszont ha anyád fülébe is eljut hogy neked már megjött,stb(pl egy másik anya mondja a tiédnek hogy az ő lánya mesélte) és anyud rákérdez,akkor mondd nyugodtan hogy "nem jött meg rendesen,csak előjel dolog,de ezt a többi lánynak nem kell tudnia". így érteni fogja.
:)
szívesen! :))
én voltam a 9. és a 13.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!