Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csajok? Olyan gondom lenne...

Csajok? Olyan gondom lenne amit nem tudok elmondani másnak. (lent)

Figyelt kérdés
Most lesz az első közös hosszúhétvégénk együtt a barátommal.Öszintén ti mitcsináltatok a pukival?Mert természetes, de rohadt kellemeten dolog.Össze vagyunk zárva éjjel nappal.Irnátok pár megoldást ha van erre?(storytok van)?
2009. szept. 25. 06:41
 1/8 anonim ***** válasza:

majd hozzászoksz hogy nem zavartatod magad...

de ne az orr alá

2009. szept. 25. 07:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Fő a diszkréció. Azért azt se kell elhinni, amit itt néha írnak, hogy minden pár vígan egymás előtt f...adozik, mert azért rohadtul nem, és én személy szerint taszítónak tartom ezt a viselkedést. Megoldás az lehet, hogy (általában értve) egyél kevesebb szénhidrátot (pl. kevesebb kenyeret) és kevesebb rostot.
2009. szept. 25. 08:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.Uristen, bár csak már tullenék ezen a hétvégén:)))))
2009. szept. 25. 09:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is féltem ettől, főleg hogy párom egyetemi tanár:)

Dehát a miniszterek is finganak. Mi utána mindig bocsánatot kérünk egymástól. De zavartatni nem zavartatjuk magunkat, milyen kapcsolat lenne az ahol még ilyenért is szorong az ember?

2009. szept. 25. 10:58
 5/8 anonim ***** válasza:
esetleg rögtön utána lehet fújni egy kis parfümöt a levegőbe.
2009. szept. 25. 10:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Van egy regény, amiben a főhős haverja nem meri nyíltan feltenni a kérdést, hogy a főhős lefeküdt-e már a barátnőjével. Ezért inkább azt kérdezi: - Fingotok már egymás előtt? :-)

Mindenki fingik, csak nem mindenki ismeri be. Nekem pláne így, terhesen sokkal több a bélgázom a hormonok miatt, csak úgy csavarja a hasamat, hát nem fogom puszta udvariasságból visszaszorítani. Aminek ki kell jönnie, az ki fog jönni. Már láttunk egymástól mindent: hányást, hasmenést, orrvérzést, miegymást, egy fingás már nem oszt, nem szoroz. :-)

Persze friss kapcsolatnál az ember még a legjobb oldalát szeretné mutatni, és az intimitás sem olyan fokú még. A tamácsaim: ne egyetek babot, káposztát, semmit, ami szelet csinál. Ha meg lehet oldani, ne egymás orra alá csináljátok, pl orál közben szigorúal tilos. :-) Ki lehet szaladni gyorsan a vécébe, egy másik szobába, vagy ha erdei házról van szó, akkor a természetbe. Ha a paplan alatt történik, akkor ne emelgessétek utána a paplant.

2009. szept. 25. 11:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Hii ezek nagyon jó válaszok:)Tetszenek nagyon:)Háát ahogy lesz ugy lesz.Nem tudunk mitcsinálni.Jaaajj este indulunk és jön az egybezárás.Huuu:)
2009. szept. 25. 11:56
 8/8 anonim ***** válasza:

kimész a wc-be, puki aztán visszamész, vagy egy másik szobába.. ha a szabadban vagytok kicsit távolabb, és kész :) nem hiszem hogy nagy ügy lesz belőle.

én pl sokáig nem mertem előtte, ikább visszatartottam (jaj hogy tud akkor fájni a has...) aztán elmentünk egy hétre kirándulni, ott már nem volt mit tenni :D egész nap túráztunk, hát volt hogy mondtam hogy akkor én egy picit lemaradok, nagy mosolygás közepette tovább ment, ép pukiztam.. és kész :D

2009. szept. 25. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!