Mitől kezdett most így fájni?
Figyelt kérdés
Egész délután nem ettem semmit, gép előtt ültem és dolgoztam,szóval fizikailag nem erőltettem meg magam. Nemrég ettem egy szendvicset majd nekiálltam vasalni de úgy elkezdett görcsölni az alhasam, hogy le kellett ülnöm :/ de így is ugyanúgy érzem. Nincs peteérésem, mensim is csak keddre vagy szerdára várható!2013. ápr. 19. 20:11
1/2 Saskia86 válasza:
Talán attól hogy hirtelen etted meg az ételt vagy át lehetsz fázva nekem olyankor szokott igy fájni.Minden esetre ha holnapra nem múlik el irány a doki.
2/2 A kérdező kommentje:
Elég gyorsan ettem tényleg mert már full üres volt a gyomrom...csak olyasmi volt a fájdalom tudod, mint amikor megvan éppen. Most egy picit jobb, lefeküdtem pár perce! Remélem elmúlik... :)
2013. ápr. 19. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!