Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pár hete sex utáni folyton...

Pár hete sex utáni folyton csíp a hüvelyem de közüsülés előtt semmi gondom sincs. (a partnerem körülbelül 1 éve ugyanz és ő se feküdt le mással és én se) Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 20:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak megijeszteni, de nekem ilyesmi mindíg egy éppen kialakulóban levő gombánál volt.

Ettől függetlenűl az is előfordulhat, hogy valami miatt újabban szárazabb vagy.

Más ötletem nincs.

2009. szept. 24. 20:59
 2/3 anonim ***** válasza:
sajnos gomba, nekem is ez szokott lenni, de ha én irrigálok akkor elmulik, persze ha még az elején vagy és még nincs darabos a folyásod,mert azon már csak a kúp tud segíteni.
2009. szept. 25. 06:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát a gomba lehet műszálas bugyitól is, bár elég érdekes, hogy csak szex után érzed...

A lényeg a kezelés. A barátodat is ki kell kezelni, mert különben oda-vissza fertőzitek egymást!

2009. szept. 25. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!