Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha ideges vagyok hogy nem jön...

Ha ideges vagyok hogy nem jön meg akkor még később fog?

Figyelt kérdés
15.én jött meg múlt hónapan,és 25én voltam együtt párommal.kiszakadt a gumi de nem élvezett még el,rögtön észrevettük.ideges vagyok mert 3napja késik.miért lehet?

2013. ápr. 18. 21:31
 1/9 anonim ***** válasza:

A stressz és az idegeskedés nagyon szépen tudja befolyásolni a ciklust, nekem volt hogy egy elég nagy stressz miatt 13 napon belül kétszer is megjött..

Késhet még gyógyszermellékhatástól, fogyókúrától, fizikai túlhajszoltságtól is, de előfordulhat hormonprobléma miatt is.

Bár ha eddig rendszeres volt akkor nem hiszem hogy komoly probléma lenne, szerintem csak túráztatod magad azon, hogy kiszakadt a gumi.

Ha egyből észrevettétek és abbahagytátok a dolgot, akkor vajmi kevés esély van rá, hogy terhes lennél, de ha ennyire aggaszt a dolog, csinálj egy tesztet!

2013. ápr. 18. 21:47
 2/9 A kérdező kommentje:
16éves vagyok,és még nem rendszeres :s nagyon félek h nem jön meg terhesség miatt,bár tudom hogy kevés rá az esély :/
2013. ápr. 18. 22:02
 3/9 anonim ***** válasza:
De hát ha 16 éves vagy és még alapból sem rendszeres a ciklusod, akkor az a 3 nap meg aztán pláne nem jelent semmit!
2013. ápr. 18. 22:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Szerinted van esély terhességre?
2013. ápr. 18. 22:28
 5/9 anonim ***** válasza:

Van. Reméljük most nem lesz gond, és tanulsz belőle, hogy legközelebb baleset esetén elmész 72 órás tablettáért. Megéri izgulni? Nem. Megérte volna elmenni? Igen.

A három nap késést bármi okozhatja, és ha idegeskedsz igen, később fog megjönni, de most már csinálhatsz tesztet, hogy megnyugodj.

2013. ápr. 18. 22:33
 6/9 A kérdező kommentje:
Adnak ki kiskorúaknak is terhességtesztet?
2013. ápr. 18. 22:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy egészséges dolog 16 évesen nemi életet élni. Nehogy baj legyen ebből később!
2013. ápr. 19. 07:08
 8/9 anonim ***** válasza:
16 évesen már rég nem vagy kiskorú. Ezt azért tudhatnád :). Fiatalkorú vagy, az egy teljesen más jogi fogalom. Amúgy minden bevásárlóközpontban van terhességi teszt. Pl Tesco, de a Rossmannban is van.
2013. ápr. 19. 17:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2013. ápr. 20. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!