Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez lenne a harmadik menstruaci...

Ez lenne a harmadik menstruaciom de mar 4 napot kesik, miert?

Figyelt kérdés
14 eves vagyok es meg csak ez lenne a harmadik menstruaciom, de nem tudom miert de kesik. Kicsit felek :(
2013. ápr. 17. 22:39
 1/9 gelazso ***** válasza:
mert még nem állt be szabályosan. türelem
2013. ápr. 17. 22:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Akár még pár évig is eltarthat, amíg teljesen beáll. Nem kell félni. Valamikor előbb fog megjönni, valamikor később. Talán ki is marad néha.
2013. ápr. 17. 22:45
 3/9 anonim válasza:

14 évesen még csak a 3.? :o

Ez egy kicsit késő

2013. ápr. 17. 22:58
 4/9 anonim ***** válasza:

Mihez képest késik? Az 1. és a 2. közötti időt vetted alapul? Ez egy alkalom. Nem mindenkinek 28 napos ciklusai vannak. Nekem mindig 31 nap. Mindig a menzi 1. napjától a következő 1. napjáig kell számolni.

Ugye nem azért félsz, mert nem vagy szűz?

2013. ápr. 17. 23:55
 5/9 A kérdező kommentje:
Szuz vagyok meg! (:, de azert koszonom a valaszokat!
2013. ápr. 17. 23:59
 6/9 anonim válasza:
A 3. kommentelőnek azt üzenném, hogy ez egyáltalán nem késő. Igaz, hogy az átlagéletkor 12 év körül van az első menzeszkor, de ez csak egy átlag! Kedves kérdező! Semmi baj, az elején még természetes az ilyesmi, azt mondják az okosok, hogy az első évben. De ettől függetlenül, ha van okod félni (tehát fiúval voltál), vegyél egy tesztet, az a biztos!
2013. ápr. 18. 01:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Ilyen fiatalon az sem gond ha 4 hónapot késik! 4 nap az semmi. Viszont ha fél évnél több van 2 menstruáció között, akkor érdemes orvoshoz menni. Ne aggódj, nincs Veled semmi baj! :)
2013. ápr. 18. 06:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok. Kedves 01:09-es Válaszoló! Írta a Kérdező, hogy szűz!
2013. ápr. 18. 06:35
 9/9 anonim ***** válasza:

Ráérsz 17 éves korodig!

Hónapokra is kimaradhat majd még valóban, ha megjött addig utána még.

Nekem 8 hónapot maradt ki, viszont utána teljesen szabályos lett.

2013. ápr. 18. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!