Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől fáj mindkét mellem?

Nikancska kérdése:

Mitől fáj mindkét mellem?

Figyelt kérdés

Több mint két hete fáj a mellem a külső (kéz mellett) részen.

Sokan azt mondják hogy terhes is lehetek vagy csak nő még ilyen korba (19)

milyen orvoshoz tudok menni ha a nőgyógyászom nem rendel?

még nem kell megjönnie

2013. ápr. 16. 08:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem menj a háziorvoshoz, lehet nyirok dolog is, ha a hónaljadhoz van közelebb, esetleg. Terhességnél nem rémlik, hogy oldalt fájt volna, olyankor ugyanúgy fáj, mint menstruáció előtt.
2013. ápr. 16. 08:48
 2/7 A kérdező kommentje:

Nekem most úgyan úgy fáj mint amikor menszes előtt vagyok, mert akkor is itt fáj. És nem is nyulok hozzá és akkor is fáj és nyomásra meg még jobban fáj.

Kapcsolatban lehet a petefészek gyulladással?

2013. ápr. 16. 08:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Úgy lehet összefüggés, ha a petefészek hormontermelése nem normális. Hormonproblémák miatt pedig fájhat a mell. Nekem lassan egész hónapba úgy fáj mint mensi előtt szokott, annyira el vannak tolódva a hormonértékeim.
2013. ápr. 16. 09:03
 4/7 anonim ***** válasza:
1. vagyok...még az jutott eszembe, ha ugyanúgy fáj, ha esetleg félidőben vagy két ciklus között, a peteéréskor is lehetnek ugyanolyan tünetek, mint premenstruációs időszakban.
2013. ápr. 16. 10:18
 5/7 anonim ***** válasza:
bocsi, az, hogy 2 hete fáj, azt a logikázásból kihagytam :) (1.)
2013. ápr. 16. 10:20
 6/7 CODE3 ***** válasza:
Nem nőtt a melled? A kis melltartó okozhat ilyen gondot!
2013. ápr. 19. 05:58
 7/7 A kérdező kommentje:

nem hordok kis melltartót a nőgyógyász is ezeket a dolgokat mondta de semmi ésszerűt nem mondott.Nem nőt a mellem nem jött meg lent is minden rendben van.

köszönöm a válaszokat.

2013. ápr. 19. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!