Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha felnyúlok magamnak, akkor...

Ha felnyúlok magamnak, akkor kevés, apró darabka van a hüvelyváladékomban, ez normális?

Figyelt kérdés
sajnálom, ha idióta a kérdés
2013. ápr. 15. 18:23
 1/6 anonim ***** válasza:
lehet gomba
2013. ápr. 15. 18:29
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem ez normális, ha nincs más tüneted semmi.
2013. ápr. 15. 18:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez valószínűleg gomba, ha fehér színűek a darabok. olyasmi, mint a túró, csak nagyon piciben? Menj el minél hamarabb nőgyógyászhoz, mert néhány nap és bolondulásig fog viszketni. És ne próbáld meg lehetőleg házilag canestennel vagy akármivel kikúrálni, rosszabb lehet tőle. (Ha nem is volt szándékodban, bocsi, csak gondoltam leírom, mert nekem emiatt vált krónikussá a fertőzésem még korábban)
2013. ápr. 15. 19:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez nem normális.
2013. ápr. 15. 21:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Jobb ha orvoshoz mész, hiszen megbízható választ csak tőle kaphatsz!
2013. ápr. 16. 06:46
 6/6 A kérdező kommentje:
igazából már fél éve folyamatosan fertőzéseim, meg gombám van. legutóbb kliont kaptam, attól azt hittem elmúlt, de ezek szerint mégsem. akkor remek, irány megint a nőgyógyász:)
2013. ápr. 16. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!