Baj ez? 15 éves lány vagyok és csak 150 cm (ha elérem mert lehet h csak alatta) na de mindegy is szerintetek fogok még nőni?
Apáék mindig azt mondják h még mennyit fogok nőni de sztem ezt csak azért teszik mert nem akarnak megbántani azzal h ilyen kicsi maradok.Egyébként vannak tesóim az egyik szintén lány 1 év 3 hónappal kisebb nálam de pár centivel magasabb.Meg kell h mondjam a tenyerem se valami nagy a hugaimé nagyobb. Jah anya se magas 155cm kb és apa sem égimeszelő.
Szerintem fontos említenem azt h a menzeszem már egészen kiskoromban 10. szülinapom után 1 hónapra jött meg. Van köze az alacsonyságomhoz? Lehet h hormonproblémáim vannak? Azt is olvastam egy szakkönyvben h ez /ha túl korán fejlődnek ki a nemi szervek stb./akk meg lehet h alacsonyabbal lesznek az átlagnál. Véleményetek mi erről?
Jah és még valami volt idő amikor gyorsan nőttem úgy kb 3 éve de azóta semmi azóta 150 cm vagyok.
Renélem el tudjátok halasztani
Remélem el tudjátok oszlatni a kétségeimet.
Ez lett volna vége de lemaradt...
nézzétek mit találtam szal már tuti ilyen alacsony maradok
[link] korai nemi érés címszó
Még maradt 12-18 hónapod hogy lépj.Sportolnod kell méghozzá intenzíven.Ez a porcok vastagodásával fog járni,ami emel még rajtad kb 2-3 centit,akkor is ha egyébként nem nőnél.
tehát vagy belenyugszol a 150 centibe vagy minden második este pl futsz.Legalább fél órát.Apám 168-anyám 159.Én is kicsi és csenevész voltam.A kézilabdával 5 centivel a hugom fölé nőttem.Fontos ,hogy már csak kevés időd maradt.Azonnal lépni kell mert a növekedés,mint lehetőség hamarosan megszűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!