Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi okozza ezt a fájdalmat?...

Mi okozza ezt a fájdalmat? Miért van a köldökömnél egy erősen fájó csomó? Összefügghet a ciklusommal?

Figyelt kérdés
A menstruációs ciklusom 14. napjában vagyok és a hasam egész bal feje fáj, ha mozgok. Már máskor is voltak hasonló fájdalmaim, de elmúltak pár óra alatt és nem is voltak erősek. Ez az első eset, hogy ennyire fáj és már egy napja. A köldökömben, köldököm szélénél kitapintható (és látható) egy kis csomó, ami a fájdalom középpontja. Ha megérintem, fáj. Mi lehet ez? A peteéréstől lehet?
2013. ápr. 14. 15:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenképp mutasd meg egy orvosnak szerintem. Fájó és látható csomó a köldöknél esélyes, hogy köldöksérv.
2013. ápr. 15. 17:25
 2/3 A kérdező kommentje:

már elmentem az orvosomhoz és elküldött ultrahangra... utánanéztem. valószínűleg köldöksérv.

azért köszi :)

2013. ápr. 16. 18:48
 3/3 A kérdező kommentje:
végülis nem az volt.. vagyis az is, de nem az fájt. de megműtöttek és mindkét problémát megoldották. köszönöm mégegyszer
2013. jún. 22. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!