Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért dobják egyes nők a...

Miért dobják egyes nők a tamponos kukába vizelés után a használt WC papírt is?

Figyelt kérdés
Lehet, h ez litván szokás? A második litván lakótársam is ezt csinálja.
2013. ápr. 13. 11:05
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Végül is mind a kettő szemétbe megy.
2013. ápr. 13. 11:34
 2/6 A kérdező kommentje:
1: Hát ja. Csak ugyanúgy megindulnak azonnal a bomlasi folyamatok, mint a vérnél. A tampon ok, azt valahogy meg kell oldani, de a bomlo vizelet is baktériumok millióit pofekeli a levegőbe. Ennyi erővel már a sz@ros papírját is beledobhatná.
2013. ápr. 13. 12:20
 3/6 anonim válasza:
Azért mert biztos otthon is szanaszét dobálják és nem a wc-be de lehet hogy még a kondenzcsikós papírt is szét dobálják .
2013. ápr. 16. 14:12
 4/6 anonim válasza:
Igaza van a kérdezőnek ,miért dobálják a kukába a használt papírt ,utána mindenki azt szagolhatja amikor bomlik és jo erjedő büdös szaga van,gusztustalan!meg az is hogy egyesek a betétet is bedobják a wcbe hogy dugulast okozzon,màr ilyet is láttam!
2013. ápr. 16. 14:29
 5/6 anonim válasza:
Mert így szoktam meg. Otthon a kukába megy minden, legyen az ilyen, vagy olyan WC-papír, betét... Miért baj az? Ettől semmi bajunk nem volt még, büdös sincs soha. A kuka fedele zárt, még nem jött ki belőle semmi.
2013. ápr. 24. 15:52
 6/6 A kérdező kommentje:

5:

"Mert így szoktam meg. Otthon a kukába megy minden, legyen az ilyen, vagy olyan WC-papír, betét..."

Ha elarulod, miért így szoktad meg, segíthet a megértésben. Pl. epitkezeskor nem a szabvány szennyvíz csöveket fektettek le, hanem sokkal kisebb átmérőjűt, és féltek, h eldugul.

"Miért baj az? Ettől semmi bajunk nem volt még, büdös sincs soha. A kuka fedele zárt, még nem jött ki belőle semmi."

Vonat alá sem estel soha, mégis ott a veszélyforrás. A kukafedél nem akadály a baciknak, csak hátráltató tényező.

Az emberek szaglasa sem egyforma. Miért baj? Háát, szerintem nem higienikus.

Nálatok lehet, h működik, de egy osztott albérletben, ahol minden héten más a takaritos, gazosabb a dolog.

Miért jobb a kukába dobni? Plusz mozdulat, mert egyszerűen leejthetned a hatsod mögött, vagy a labaid között a wc-be. A természetet jobban terheli, mintha a csatornán keresztül a szennyvíz tisztító telepig utazna. Még komposztalhato is, a sima szeméttel kidobva viszont terhelő tényező.

2013. ápr. 26. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!