Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek terhes vagyok?

Szerintetek terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Először kissé megijedtem mert nem jött meg a menstruaciom ez lett volna az első jel utánna elvégeztem 3db tesztet is mind negatív lett .. Viszont a melleim nagyon megvannak duzzadva kicsit érzékenyek is ... Azota sem jott még meg ez lassan mar majdnem a harmadik hete és ma arra keltem fel hogy szokatlan mód elkezdett gorcsolni az alhasi tajekom és a gyomrom nagyon fura hangokat ad ki . Talán meg arra is figyelmes lettem hogy gombojodik a hasam , vagy ezt csak bebeszelem?

2013. ápr. 11. 02:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért nem mentél el orvoshoz? Menstruáció kimaradása gond, el kell menni orvoshoz.

A hasad gömbölyödéséről csak annyit, hogy bármiféle hormonváltozás okozgatja (elvileg akár férfiaknál is).

A terheseknek is először a hormonok miatt nő a hasuk nem a baba nagyságától, mert akkor még nagyon picike.

Érdemes nőgyógyász, hormonvizsgálat. Terhesség is lehet akár, de más is. Lehet hogy csak rossz étrend

2013. ápr. 11. 03:16
 2/5 mariann.b83 válasza:

Nem hinnėm hogy 3 negativ tesztnėl terhes lennėl..

Lehet hogy hormonális jellegü. Szedtėl elötte valamilyen fogamzásgátlót?

Azok abbahagyása pėldául eszmėletlen hormonzavart tudnak elõidėzni mėg hónapokkal kėsõb is...

2013. ápr. 11. 04:29
 3/5 anonim ***** válasza:
A tesztekre azt mondják,h a negatív eredmények szinte 100%-osak,főleg,ha nem is egy negatív.Lehetséges,h most fog megjönni azért görcsölsz és a melleid is fájhatnak ezért.De legjobb lenne elmenned orvoshoz,nem csak a terhesség miatt,hanem azért is,mert nem tudni,h mitől késik.
2013. ápr. 11. 07:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem, nem így van, hanem pont fordítva. A terhességi tesztek negatív irányba tévedhetnek, tehát, ha egy teszt negatív, akkor még lehet terhes valaki, pozitív tesztnél viszont biztos a terhesség, ott nincs tévedési lehetőség.
2013. ápr. 11. 08:19
 5/5 anonim ***** válasza:
terhes nem avgy mivel 3 teszt nem téved. Viszotn sok oka leheta kimaradásnak. mivel vannak pre mens tüneteid ezért nem hinnném hogy csak úgy kimaradt ami előfordulhat egyébként bármelyiik nőnél néha. Ha terehs is lennél még látszódhatna szóval emiatt en aggódj. Viszont a görcsöt és kését pl okozhatja ciszta ami veszléyes is lehet, szóval menj orvoshoz mindenképp.
2013. ápr. 11. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!