Valakinek volt már ilyen problémája? Hogy lehet ebből kigyógyulni? Hüvelygomba, bakteriális fertőzés
Figyelt kérdés
Amikor kikezelik a gombát, akkor jön a bakteriális. Aztán kapok gyógyszert a bakteriálisra, és attól visszajön a gomba.2013. ápr. 10. 21:44
1/10 A kérdező kommentje:
Canestent ne ajánlgassátok légyszi. Az annyi mint halottnak a csók.
2013. ápr. 10. 21:45
2/10 anonim válasza:
Nem csak Canesten van a világon.
3/10 A kérdező kommentje:
Persze, csak minden hüvelygombás kérdéshez odaírják h használd a canestent. Már minden jóeget be szedtem, amit a nődokim adott
Először cifran a bakteriálisra:elmúlt tőle, ez kihozta a gombát. A gombára kaptam mycosystet ami előhozta a bakteriálist.
Köszönöm a választ, ha van még valakinek ötlete azt nagyon szívesen várom.
2013. ápr. 10. 22:17
4/10 anonim válasza:
Klion, bórsav, flukohexal, probiotikus kúp folyamatos orvosi ellenőrzés mellett, hónapokig tartó kezeléssel.
Ez működik. Némi - nem túl szigorú - candida diétával együtt.
5/10 anonim válasza:
yoghurtos tampon. Ill elképzelhetö hogy a gyomorban is kéne kezelni.
6/10 anonim válasza:
Helyreállító kúra a legjobb a bv ellen. Gynoflor + frezyderm intim segítség és grapefruit mag cseppek szedése. Nekem bejött szerencsére.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A grapefruitmag nekem nem segített. A város legjobb, leggondosabb nőgyógyászánál vagyok-már 4 hónapja- és mégse
2013. ápr. 11. 13:32
9/10 anonim válasza:
Igen, ez az. Én mindig tartok otthon, mert tényleg nagyon jó!
10/10 A kérdező kommentje:
És neked csak ezektől elmúlt, vagy kellett hozzá antibiotikum?
2013. ápr. 11. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!