Mit csináljak? Fertőzés?
Figyelt kérdés
Valószínű összeszedtem valami fertőzést,eleinte csak viszketett...ott...és ennek már kb 3-4 napja,és már alig érzem,de vittünk vizelet mintát dokinak és ő azt mondta,hogy se baci,se genny nincs benne,így beutaló a nőgyógyászhoz. Na,ahova én fix,hogy nem megyek el. Szóval a kérdésem,hogy mit csinálhatnék? Pisilés közbe nem csíp meg ilyenek,viszont aránylag sokat kell pisilni,de nem nagy adagot....nem akarok elmenni dokihoz,mit tehetnék? Még érzem,de már közel sem vészes... :(2013. ápr. 10. 15:08
1/18 anonim válasza:
Mi az, hogy nem akarsz elmenni nőgyógyászhoz? Hány éves vagy, 12? Ne szórakozzál már! Nem egy nagy sztori, odamész, paraván mögött levetkőzöl, felfekszel, megvizsgál (1.5 perc) nem fog fájni, kijössz, felöltözöl, elmondja mi a baj, eljössz. Az egész nincs több, mint 10 perc. De Te ehelyett vakarózol és 5 percenként pisilni jársz. Gratulálok...
2/18 A kérdező kommentje:
Rohadtul de nem vakarzom és járok percenként wc-re,de tök mindegy. Még jó,hogy te jobban tudod. Mellesleg bocs,kihagyom,hogy turkáljanak bennem....azt hittem értelmesen tettem fel a kérdésem.
2013. ápr. 10. 15:16
3/18 anonim válasza:
Értsd meg, nincs más választásod csak a nőgyógyász!
4/18 A kérdező kommentje:
Ha folyamatosan múlik,akkor valószínű nincs akkora gond,szerintem. Mellesleg naponta áztatom magam fertőtlenítős vízbe.
2013. ápr. 10. 15:19
5/18 anonim válasza:
2. vagyok. A nőgyógyász nem turkál benned, hanem megvizsgál és meggyógyít.
6/18 anonim válasza:
Te életed, te egészséged. Ha az orvos elküldött nőgyógyászhoz, biztosan oka volt rá.
Nem kell félni. Nem turkál benned, hanem megvizsgál. Valamint ultrahanggal is megnéz.
Nem fáj. Senki sem szeret nődokihoz járni, de mégis megtesszük.
7/18 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy ha nem fogadod meg a jó tanácsokat, akkor minek írsz ki kérdést.
8/18 A kérdező kommentje:
Azért mert gondoltam valaki ír olyasmit,amivel házilag "ki tudom kúrálni magam."
2013. ápr. 10. 15:23
9/18 anonim válasza:
Fertőtlenítős vízben??? Hypóban vagy mi??? Egyébként ha tetszik, ha nem, akkor is el kell menned nődokihoz előbb vagy utóbb. Rákszűrés, fogamzásgátlás, terhesség stb..és még előfordulhat máskor fertőzés is. Ez egy nő életének része, ezt el kell fogadnod, nincs választásod. Az egészséged érdekében! Ez tök természetes, nem kell szégyellni. Csak neked kellemetlen, a nőgyógyász a milliómodikm puncit látja...
10/18 A kérdező kommentje:
Igen,nyilván hypós vízben... :'D
Eszed annyi,amennyi látszik.. :)
2013. ápr. 10. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!