S. O. S.10 nap telt el a két mensim között?
Figyelt kérdés
Már több mint egy éve megvan. Annnyira félek, hogy valami bajom van. Már regebben is volt, hogy havonta 2x mensiztem. Már örűltem, hogy most nem lesz meg , mert mindegyik nap torna, torna verseny... Nem lehet valamilyen módszerrel csökkenteni a vérzést? Vagy szerintetek mit csináljak?
14/l
2013. ápr. 10. 07:04
11/18 anonim válasza:
Most még nem kell elmenned, lehet, hogy csak egyszeri dolog volt. Akkor kell elmenned, ha többször előfordul!
12/18 A kérdező kommentje:
Már volt ilyen többször, vagyis hasonló. De akkor 2 hét volt közte.
2013. ápr. 10. 17:00
13/18 anonim válasza:
Ja, azt nem írtad. Akkor mindenképp menjetek el. Lehet hormonális probléma is vagy sajnos ritka esetben akár ciszta. Beszélj Anyukáddal!
14/18 anonim válasza:
Megint az első vagyok. Sajnos nincs más választásod, csak az orvos.
15/18 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdést is én tettem fel, egy kicsit régebben:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__37551..
2013. ápr. 10. 17:04
16/18 anonim válasza:
Értsd meg kislány, nincs más lehetőséged, csak az orvos! Megint az első voltam.
17/18 A kérdező kommentje:
De annyira félek. :(
2013. ápr. 10. 17:11
18/18 anonim válasza:
Ebből nagyobb baj is lehet, ha elhanyagolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!