Gáz, hogy még nem jött meg? 15/l
Figyelt kérdés
Már szőrös odalent, és a melleim közepes méretűek... Számíthatok valamire ? Az osztályból már mindenkinek megjött,rajtam kívül. Nekem néha "fehér" a bugyim, de piros még sosem volt, odalent... Mit tegyek ?2013. ápr. 9. 21:06
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Ez nem "cikiség" kérdése... Sportolsz/sportoltál? Az is befolyásolja... De ha 16 leszel és még nem fog megjönni, akkor orvoshoz kell menni. Vékenyka vagy? Az is befolyásolja...
3/8 anonim válasza:
Mikor lesz már ennek vége, hogy olyan dolgokat gondoltok cikinek, amiről senki nem tehet???? Egyébként egy évet még várhatsz. Ha 16 éves korodig sem menstruálsz, akkor érdemes orvoshoz menni, hogy kiderítsék az okát, és kizárják az esetleges betegségeket! De jegyezd meg egy életre, SOHA SEMMI NEM CIKI, AMIRŐL NEM TEHETSZ!!!
4/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem gond ez, ráérsz 17 éves korodig. Van akinek csak akkor jön meg, teljesen rendben vagy így.
5/8 anonim válasza:
Nem kell semmit sem tenned, majd megjön 17 éves korodig.
Egyáltalán nem gáz!
6/8 anonim válasza:
Én 16 voltam mikor megjött,úgyhogy nem baj.Még várj egy-két évet,ha akkor se jön meg,menj orvoshoz.
7/8 anonim válasza:
én a helyedben elmennék orvoshoz. ha nem vagy vékony,nem sportolsz intenzíven,stb akkor már menstruálnod kéne/kellene.
nem a mellmérettől függ. az a lényeg,hogy mióta nő.kb 2 év mellnövekedés után jön. de a barátnőmnek 1,5 éve,nekem meg 3,5 éve nőtt a mellem amikor megjött. persze nálam "el lett tolva".
fehér folyásod mióta van? ha az is 2 éve,akkor már akármikor megjöhet.
én 14 voltam az elsőnél.
8/8 anonim válasza:
nekem 12 évesen jött meg,de úgy tudom,hogy 16 éves korig várhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!