Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi a véleményetek az ob mini...

Mi a véleményetek az ob mini tamponról?

Figyelt kérdés
Meddig hagyjátok benn;könnyű felhelyezni stb.?
2009. szept. 22. 16:23
 1/3 anonim ***** válasza:

szia! nekem nagyon bevált, főleg h nincs sok mensis vérzésem! felhelyezni egyszerűbb sztem mint a többit, legalábbis nálam így van! h meddig van fenn az attól is függ h hányadik napon vagyok, de 4-5óra a legerősebb napomon(ami mondom nálam így se sok)

Talán segítettem!

19/L

2009. szept. 22. 19:28
 2/3 anonim ***** válasza:

pontosan én egyszer probáltam más márkájút hát ha ne mondjam milyen rossz volt...ob mini szerintem elég jó cserélni is könnyű bár az elején nekem elég fájdalmas volt ha megvolt telve akkor is de már egész belejöttem ugy hogy igy tök konfortosnak érzem a viselését!!!

használd nyugottan 4-5 óra elején hozzáteszem nekem sincs sok vérzésem 7-8 óra.

2009. szept. 23. 09:32
 3/3 anonim válasza:
Ez most off lesz, de az a lényeg, hogy mindenképp ob-t használj,én már jártam úgy más tamponokkal, hogy beszakadt a kihúzószál. Igen, az ob- a legdrágább is de egyben a legjobb is ,ilyenekre szerintem megéri többet áldozni.
2009. szept. 23. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!