Létezik olyan, hogy a hüvelybemenet kisebesedik?
Már egy ideje van, kb 1-másfél hónapja, hogy nagyon fáj a szex. Én úgy vettem észre, hogy nagyon minimálisan nedvesedek be, sőt néha úgy érzem hogy egyáltalán nem. Pedig a kapcsolatunkkal nincs baj, nagyon szeretem a barátom, és szeretnék is vele együtt lenni, de ez így nem megy. :(
És amint elkezdjük (a síkosítót nem bírom, valamiért az is csíp), belül iszonyatosan fáj, minta valami dörzspapírt nyomnának belém, és nagyon rossz. A másik pedig, nem tudom, hogy összefüggésben van-e az előzővel, nagyon sűrűn járok pisilni, de akkor nagyon kevés jön ki, de mégis úgy érzem, hogy majdnem bepisilek. A magán nőgyógyász szabadságon van, nem tudom mikor tud majd fogadni. Addig is valami ötlet, hogy mi lehet a bajom? És hogy mi a kezelése, ha valaki már átélt ilyet?
Előre is köszönöm a normális válaszokat. Lehet kicsit érthetetlenül írtam le, eléggé fáradt vagyok, ezért elnézést kérek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!