EsztiECL kérdése:
Mennyit szoktak fizetni az SZTK-ban a laparoszkópiás műtétet végző orvosnak?
Figyelt kérdés
Jövő héten megyek laparoszkópiás műtétre egy pesti kórházba, s bár van TB-m, magánrendelésen is praktizáló, a kórházban műtő orvost fogadtam. Azt mondta, hogy annyit adjak, amennyit gondolok. Tudom, hogy nagyon népszerű orvos,de nem tudom, ilyenkor mennyit szoktak egy pesti kórházban adni. Egy ökölnyi endometriális cisztát fognak eltávolítai a méhemből és petevezeték átmosást is csinálnak majd közben. Ha valakinek van ilyen tapasztalata, megosztaná velem? Köszi előre is.2013. ápr. 9. 19:34
2/2 A kérdező kommentje:
Nem voltam még nála magánrendelésen (korábban máshoz se jártam magánba). Mivel népszerű doki, a műtét előtt már nem tudtam időpontot szerezni hozzá, így a kórházban kerestem meg, hogy szeretném, hogy ő műtsön. Elvállalta, de nem tudom, ilyenkor mennyivel illik honorálni.
2013. ápr. 11. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!