Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szülés után 7 héttel még...

Szülés után 7 héttel még mindig rózsaszínes folyás?

Figyelt kérdés
Lehetséges ez? Ugye nincs baj? Volt már valakinek ilyen?
2009. szept. 21. 21:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

nincs baj, sokaknak tovább tart a tisztulás, mint 6 hét

nekem is kb a 8. hétig tartott, azután átváltott fehéres folyássá - az nődokimat kérdeztem, szerinte teljesen normális

2009. szept. 21. 22:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Teljesen normális és - kivételesen - az is normális, ha esetleg van egy kis kellemetlen, szokatlan szaga. Tisztul a méhed, mindenkinél másképpen zajlik. Valahol már írtam, nekem nagyon sokáig tartott, sokáig erősen véreztem, utána pedig jött ez a bosszantó folyás. Barátném már a kórházból úgy ment haza, hogy nem vérzett már, csak a rózsaszínes fehéres folyása volt kb.még 1 hétig, aztán már az sem. Naagyon írigyeltem!! :=)
2009. szept. 21. 22:10
 3/5 A kérdező kommentje:

...és akkor gondolom, addig nem voltatok együtt apával?

(Az a gond, hogy mi együtt voltunk, amikor letelt a 6 hét, aztán észrevettem, hogy még mindig tart ez a folyás... Ugye nem okoztunk bajt?)

2009. szept. 23. 07:32
 4/5 anonim ***** válasza:

de, együtt voltunk, hisz nem tudtam, hogy vajon 1 hétig tart még a folyás, vagy hónapokig és nem akartam váratni a férjemet, így is sokat vártunk

az orvos is megerősített benne, hogy sajna ez van, majd elmúlik, éljünk nyugodtan nemi életet

2009. szept. 27. 20:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi 6 héttel szülés után bújtunk először össze (még tartott a folyás), de nem volt abban semmi öröm. Úgy éreztem, bevarrták, sőt talán teljesen be is nőtt a nyílás, férjem is azt mondta, hogy neki is olyan érzés, mintha egy gomblyukon próbálna áthatolni. Nagyon fájt, úgyhogy nem is eröltettük, más módokat választottunk. Aztán sok-sok próba után 2 héttel később sikerült.
2009. szept. 27. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!