Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem ajánlott a melltartó...

Miért nem ajánlott a melltartó? (lent)

Figyelt kérdés

'14-16 éves korig nagyon nem ajánlott a melltartó (szakorvosi tanács), de manapság már divat 11 évesen abban járkálni.'

Ezt kimásoltam az kérdés alól és nem értem..Tegyük fel,hogy nem olyan hatalmas mellekről van szó,hanem csak egy olyan 75/B-sről..Szerintem azért elég csúnya,ha valaki nem hord melltartót..és 14-16 éves korba kb. ekkora melle van egy lánynak átlagosan.Ti mit gondoltok?

2013. ápr. 6. 15:50
 1/5 anonim válasza:
100%
azt hogy ha akicsi a melled és melltartót hordasz csak tönkre teszed lógni fog, ha nagy akkor pont akkor fog logni nagyon ha nem hordasz melltartót. nem csunya ha vki nem hord melltartót csak szokatlan. Hordj inkább vmi toppot .
2013. ápr. 6. 15:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom,hogy miért nem ajánlott,de én nem hordok és egyáltalán senki sem venné észre soha ezt,mondjuk annak akinek nagyon nagy mellei vannak muszáj hordania,mert hanem nagyon roszul néz ki.
2013. ápr. 6. 15:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem kortól függ, hogy mikor kell melltartó, hanem mellmérettől. Amíg nem akkora a melled, hogy tartani kell, addig fölösleges a melltartó.
2013. ápr. 6. 15:56
 4/5 anonim válasza:
Én 26 vagyok, a cickóm nem lógós, de nem is kicsi, szóval annyira nem indokolt, és én úgy oldom meg, hogy suliba, munkába felveszem, otthon pedig ilyen cic alá érő top-szerűséget veszek fel, hogy ne "lobogjon" XD
2013. ápr. 7. 17:15
 5/5 anonim válasza:
Szerintem ez a cici alá érő top-szerűség jó megoldás lehet annak is, akinek még nem túl nagy a melle, de már fejlődik, és kell valami "rá".
2013. ápr. 7. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!