Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nemi vágy kóros hiánya miatt...

Nemi vágy kóros hiánya miatt volt már, aki hormonkezelést kapott? Vagy más kezelést?

Figyelt kérdés

Fiatal, más tekintetben egészséges nő vagyok, nagyon régóta szenvedek a nemi vágy teljes hiányától. Nem is maszturbálok. Párkapcsolatom van, az összebújást szeretem, de semmi igényem a szexre, őt kézzel/szájjal kielégítem.

Rengeteg szexuálpszichológiai témájú könyvet elolvastam, illetve recept nélkül kapható serkentőket is szedtem, ám semmilyen javulást nem éreztem.

Pszichológusnál, kineziológusnál jártam, szintén eredmény nélkül.

Természetesen nőgyógyásznak is említettem a problémát. Csak nevetett, hogy "Ilyen szép lány ne mondjon ilyeneket!" Pedig magánorvos volt... Szerettem volna, hogy továbbküld pl. hormonvizsgálatra.

A kérdésem, hogy hova tudok tovább lépni, ahol végre komolyan vesznek és valós segítséget kapok? Nagyon kellemetlen ez nekem, az állandó kudarcot és a visszautasítást is nagyon nehezen viselem már.

2013. ápr. 6. 14:42
 1/1 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 6. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!