Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet, hogy körülbelül...

Mitől lehet, hogy körülbelül 1 hete vérzett egy napot a vaginám? Elég kevés volt, lehet ez menstruáció, vagy mi lehet ez?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 5. 20:41
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
na, vett barátnőm tesztet, sajnos nem reggel csinálta meg, hanem most, mivel elég nagy feszültség van mindkettőnkben, holnap suli, részemről alapba vannak alvás problémáim, nem tudtam volna egy percet sem aludni. NEGATÍV lett, hála istennek, de megbeszéltük, hogy ameddig nem megy el nőgyógyászhoz és nem lesz meg a fogamzásgátló, addig óvszerrel csináljuk.
2013. ápr. 17. 19:08
 12/16 anonim válasza:
Helyes! Védekezzetek mindenképp! És örülök, hogy nincs baba, így hogy nem akartátok!
2013. ápr. 17. 19:35
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát még mi hogy örülünk.. És köszönjük a segítséget! -a lány barátja.
2013. ápr. 18. 04:17
 14/16 A kérdező kommentje:
Ma megjött nem tudjuk miért volt ez, kaptam időpontot már nőgyógyászhoz.
2013. ápr. 24. 16:49
 15/16 brigi0925 válasza:
szia én 33 éves vagyok és van 2 fiam a kissebik most 8 éves lessz de az lenne a kérdésem hogy mi lehet az oka annak hogy amikor megjön a menszeszem tart 1 2 napig elmulik és visszajön de van ugy is hogy csak egy 20 percet van és este visszajön jellelag most is van de ojan mintha nem is lenne annyira kevés
2013. ápr. 25. 13:03
 16/16 anonim válasza:
Szia! Valószinűleg valamilyen hormonzavar. Keress egy endokrinológust, mert szerintem ez nem normális. A kevés, pecsételő vérzés progezteronhiányra utalhat, de lehet akár inzulinrezisztencia, petefészek ciszta vagy akár pajzsmirígy alulműködés is a háttérben! De mindenkéép endokrinológushoz menj ne nődokihoz, mert ő nem ért hozzá. Egy sima vérvételből, ahol a hormonjaidat vizsgálják és a ciklusaidból meg fogja tudni mondani, hogy mi a baj. De ne hagyd annyiba, mert ez a ciklus így nem jó!
2013. ápr. 26. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!