Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak? Nőgyógyász?

Mit csináljak? Nőgyógyász?

Figyelt kérdés
lent ott a puncimon nőtt egy kis pati olyan ami az arcon van ugye van a pisilő rész és a felett nem rá hanem a bőrre nőtt. kentem rá pattanás kezelőt hatott is egy kicsit de még viszket és még mindig ott van egy kicsit. anya el akar vinni tini nőgyógyázhoz.. ez lehet szőr tüsző vagy ilyesmi?

2013. ápr. 5. 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Hallgass Anyukádra, mert csak az orvos tud biztosat mondani!
2013. ápr. 5. 11:26
 2/6 A kérdező kommentje:
jah és 12/L
2013. ápr. 5. 11:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezért teljesen felesleges még orvoshoz menned, vagy pattanás, vagy szörtüsző gyulladás lesz az, ami magáról elmúlik. Fertőtlenítsd és várj.
2013. ápr. 5. 12:02
 4/6 A kérdező kommentje:
anya szerint érdemes elmenni mert az orvos tud biztosat mondani és ad rá valamit :) még elválik szerintem használt az a szer amit rá kentem de még minidg ott van és viszket kicsit
2013. ápr. 5. 12:05
 5/6 anonim ***** válasza:
39%
jujj ez nem normális!! tényleg orvoshoz kéne menni
2013. ápr. 5. 12:36
 6/6 A kérdező kommentje:
annyira nem rémültem szerencse meg... csak egy van és nem több. lehet szőr tüsző:) de majd meglátjuk.. és majd a doki ad rá vmi gyógyszert:)
2013. ápr. 5. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!