Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyit késhet eseményi utáni...

Vámpiry kérdése:

Mennyit késhet eseményi utáni tabletta bevétele után a menstruációm? (az öt napot leszámítva) mennyire boríthatja fel?

Figyelt kérdés

Általában elsején szokott megjönni a menstruációm, tizenegyedikén szeretkeztünk a barátommal és kilyukadt a gumi.72 óra közepénél kb bevettem a tablettát, rá tíz napra,18. án véreztem. Tudom, hogy lehet mellékhatása, de az tíz nap alatt jön ki? Lehet, hogy tíz nappal előbb jött meg a menstruációm?

Azóta most kéne megjönnie, eddig két napot késik, egyes jelek arra utalnak h meg fog jönni (alhasi fájdalom, pattanások), de lehet, hogy az idegeskedés miatt. Mennyit késhet körülbelül? Az eddigiek alapján elseje körül lenne várható, a tabletta bevétele után pedig jövő hétre következne be a 28. nap.

2013. ápr. 4. 22:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de nekem ez kicsit zavaros.

Az esemény előtt mikor volt meg utoljára a menstruációd? És hányadik napon történt az esemény?

2013. ápr. 4. 22:23
 2/2 A kérdező kommentje:
előtte másodikán volt meg utoljára, 9.én (este)volt az aktus, és rá 11.én vettem be a gyógyszert. 18, 19.én pedig erősen vérzett. 11., 12.-én sok mellékhatást tapasztaltam, azért nem értem, hogy a vérzés miért jött ennyivel később. és ráadásul rendes menstruáció erősségű. Lehet, hogy az volt? mert még ez előtt sem állt be rendesen
2013. ápr. 5. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!