Hogyan toljam el a menstruációmat 1-2nappal?
Figyelt kérdés
Minden hónap 6-7.-én szokott megjönni a menstruációm, ez áprilisban most szombatra esik. Ez eddig oké, csak hogy én szombaton a szerelmemnél alszom és elég kellemetlen lenne, ha ne adj Isten éjszaka jönne meg..meg hát ne kerteljünk, 2 éve együtt vagyunk, szeretjük egymást, mindkettőnknek vannak "igényei"..:) Nem szeretnék többet, csak hogy szombat helyett vasárnap/hétfőn jöjjön meg...Fogamzásátlót NEM szedek! Köszönöm előre is:)
17/L
2013. ápr. 4. 20:17
1/5 anonim válasza:
azt nem tudod eltolni de ha 2 éve együtt vagytok akkor mond el neki a gondod meg fogja érteni.(remélem segítettem)
2/5 anonim válasza:
Vannak ilyen-olyan praktikák, teákkal, stb., neten nézz utána:)
3/5 anonim válasza:
nekem a citrom mindent vitt :D 1 héttel is ki tudom vele tolni
4/5 anonim válasza:
A citromot már többen is ajánlották.
5/5 anonim válasza:
A citrom tényleg jó. Igyál citromlevet, rágcsálj citromot napi több alkalommal. Azzal viszont számolj, hogy emiatt felborulhat a "rendszer".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!