Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tegnap megjött, ma miért nem...

Tegnap megjött, ma miért nem vérzek?

Figyelt kérdés

Tegnap délután vettem észre,hogy kicsit vérzek. Tegnap 2tampont használtam el, de alig volt bennük vér, és estére betétet tettem. Azóta még az a betét van, amit akkor tettem, de nincs rajta semmi vér, és nem vérzek most sem. Máskor 5-6 napot tart a vérzésem, és első napon nagyon szokott fájni a hasam(utóbbi 2 alkalommal kezdett nagyon fájni, az előtt nem igazán fájt) Máskor sem szokott nagyon vérezni naponta 1-2 betétet használok el. (még nincs beállva a rendszeres megjövetele, de múlt hónapban 9.-én jött meg, és pár napot szokott késni, most előbb jött meg)

Mitől lehet ez, hogy már nem vérzek?

2013. ápr. 4. 18:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem is jött meg, csak "ijesztgetett". Ha még nincs beállva, akkor ez normális, ne aggódj. lehet, hogy meg fog jönni a rendes időben, vagy most így sikerült neki, hogy 1 nap igen, aztán egy nap szünet és holnaptól lesz rendes. Szóval a lényeg, hogy emiatt nem kell aggódni.
2013. ápr. 4. 18:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Igazából nem az zavar, hogy mikor jön meg, vagy akármi, csak félek, hogy talán terhesség miatt van ez, de nagyon remélem, hogy nem :(
2013. ápr. 4. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!