A nőgyógyász-endokrinológus hogyan kezel? Járt már valaki ilyen dokihoz? A hormonvizsgálatokat is ki kell fizetni nála egyenként, vagy csak azt hogy ő megvizsgál?
az a baj, hogy ha ajtóstul rontasz a házba, még rosszabbak lesznek az értékeid
a pm betegségeknél szépen lassan kell a kezelést végezni, mert különben azonnal átcsap a másik irányba, sajnos én jártam így egy rakat gyógyszert felírtak túlműködésre, majd 3 hónap múlva vészes alulműködésem volt, arra kaptam gyógyszert, 3 hónappal később pedig megint be akartak fektetni a kórházba a nagyon alacsony TSH és a gépek által mérhetetlenül magas T4 miatt. Aztán a 6. endokrinológus után végre megtaláltam azt, aki nem össze-vissza kezel, hanem folyamatos felügyelet mellett (gyakori labor) nagyon finoman állítgatja a gyógyszerezésem, mindig csak egy picit, de ehhez idő kell. Megértem, hogy mielőbb helyre kéne jönnöd, hogy baba lehessen, de itt pont az a baj, hogy a kapkodás többet árt, mint használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!