Lányok! Ti hány éves korotokban próbáltátok ki a tampont? Sikerült felhelyezni, és azóta azt használtok? :-)
Figyelt kérdés
2013. ápr. 2. 23:09
11/12 anonim válasza:
Én eléggé tartottam tőle eleinte, úgyhogy csak úgy 15-16 évesen, azóta abszolút előnyben részesítem. Ha ülve teszed fel úgy könnyebb (pl ágy szélére ülsz), nekem legalábbis az volt és ha úgy érzed megakad nyomd egy kicsit másik irányba, dobozi képen fogod is látni ez miért van. L22
12/12 anonim válasza:
Évekig készültem rá, aztán összeszedtem a bátorságom, és 15 évesen kipróbáltam. Sokkal kényelmesebb, és azóta nem kell félnem az átázástól. Bár csak tisztaságival merem használni, mert sokszor átjön mellette egy kis vér. Vízbe még nem mentem vele, de azóta is használom rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!