Hideg lábak = felfázás?
Figyelt kérdés
régóta tapasztalom, hogy mikor fázik a lábam utána mindig felfázás szerű tüneteim jelentkeznek. az utcára 3 zoknival + meleg csizmával merek csak kimenni annyira fázós a lábam, itthon ugyan ez a helyzet. nemrég kértem beutalót, mindent rendben találtak a vizeletemben. a télen sokszor felfáztam és már nagyon félek hogy esetleg előjön. lehet az ettől való félelem váltja ki és beképzelem?2013. ápr. 2. 20:55
1/7 anonim válasza:
Vegyél tőzegáfonya teát! Amellett, hogy nagyon finom (itthon tartottam házi bulit, mindenki rájárt én meg csak néztem, hogy hiszen felfázásra vettem), nagyon jó az ilyen húgyúti betegségekre, megelőzésre. És tessék szedni nagyon sok C vitamint!
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm!:) én kapszulát vettem de nem segített :(
2013. ápr. 2. 21:24
3/7 anonim válasza:
Hideg lábak= az gyenge vérkeringés, legtöbbször a kevés mozgás miatt. A felfázás csak ezután jön majd. Mozogj többet, csinálj csak szórakozásból pár guggolást, helyben futást, bármit, ami megmozgat. És majd nem kell 3 zokni sem...
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, igazad lehet mert a vérnyomásom is nagyon alacsony
2013. ápr. 2. 22:00
5/7 anonim válasza:
szerintem a 3 zokni nagyon nem jó megoldás, mert elszorítja a lábadat, nem lesz benne rendes vérkeringés és attól hűlik le a lábad. a 2 bőven elég!
6/7 A kérdező kommentje:
az a helyzet hogy direkt 1 számmal nagyobb csizmát vettem télire :)
2013. ápr. 7. 21:54
7/7 anonim válasza:
de a 3 zokni akkor se jó, hiába nagyobb a csízma ha a zokni elszorítja a lábadat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!