Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kb.1 hete apró viszkető...

Kb.1 hete apró viszkető kiütések jöttek ki rajtam, allergiára gondoltam. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Már mindent megpróbáltam, de semmi sem használt. Se a kalcium, se kenőcsök... Az egész testemen, sokszor szimmetrikusan jelennek meg, és a vakarás helyén ütésnyomszerű folt alakul ki, főleg a lábamon.
2009. szept. 20. 13:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem keress egy bőrgyógyászt!
2009. szept. 20. 13:32
 2/3 anonim ***** válasza:

ütésnyomszerű folt? belilul?

mert ha nemlilul be, csak egy picit beduzzad a vakarás nyomán, akkoraz csalánkiütés.

urticaria factitia <- ez pedig a "vakarásos csalán". csak én hívom így, mer nekemis ezvan, ha vakarászom magam kicsit erősebb, akkor kijönnek:D de amúgy fizikai csalánnak hívják.

plusz sima csalánkiütés, ami csakúgy magától jön ki. vmi allergia. az orvosok kb 90%ban nemtudják megm,ondani h mire és nemis fioglalkoznak vele. évek múlva viszont hiphop elmúlik

2009. szept. 21. 01:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, be is lilul. :( Az "ütésnyom" mellett újra elkezdett viszketni és másnapra ott is belilult...
2009. szept. 21. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!