Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől késhet ennyit a menstuác...

Mitől késhet ennyit a menstuációm?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. 10-én kellett volna megjönnie de még mindig nincs semmi. A múlt hónapban is 6 napot késett! Terhesség kizárva, a barátommal mindig védekezünk, és a guminak sem volt semmi baja az aktus után! Lehet ennyi idős korban, hogy valamilyen betegség miatt késik? A héten meg voltam fázva, ettől késhet? A válaszokat előre is köszönöm!
2009. szept. 19. 21:56
 2/4 A kérdező kommentje:
pf, kösz, te köcsög -.-'
2009. szept. 20. 07:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Jáááj, éreztem, hogy nem fog tetszeni. Akinek ennyi esze van, álltalában besértődik mint te. Mások megszokták köszönni vagy minimum megmosolyogják, hogy tényleg ők voltak a hülyék.

Hát de te nem. Ebből is látszik mihez van eszed és mihez nem. Én ezen csak mosolygok :)

2009. szept. 20. 09:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Most vagyok életem először ezen az oldalon! De máris oltogatni kell. Nem sértődtem be, de azért mással én nem beszélnék így, és sztem tényeg bunkóság ismeretlenül baszogatni. Tudom én is leköcsögöztem... :S
2009. szept. 20. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!