Szerintetek 14 évesen átlagos az ekkora 'cici'? Olyan elkeserítő, hogy csak nekem nincs az osztályban mellem. Rosszul érzem magam miatta!
2013. márc. 30. 20:08
11/16 anonim válasza:
ugyanaz van velem is mint amit az előző leírt. 15 leszek,11 évesen kezdtek el nőni és még mindig az a-kosárnál vagyok. és nem is tudom hogy mekkorák lesznek. mert anyai ágon az átlagosnál egy picit nagyobb,apai ágon meg még ekkora sem lenne.. szomorú vagyok én is mert sokakhoz képest korán kezdett el nőni,még is már szinte mindenki lehagyott :(
12/16 anonim válasza:
én is 14 vagyok, lassan 15, de nekem még ennél is kisebb!! :(
13/16 anonim válasza:
utolsó vagyok.. vagy pont ekkora az én mellem is .. :( :/
am a szivacsos és a push-up melltartó csodákra képes :) ;)
14/16 anonim válasza:
14 vagyok és nekem ennél jóval kisebb! Úgyh. neked tényleg nincs okod rosszul érezni magadat!
16/16 anonim válasza:
énis lemaradtam..pedig tudtam volna segíteni esetleg..mert énis ennyi idős vagyok és nekem is ez a gondom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!