Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen orvosi vizsgálat volt...

Milyen orvosi vizsgálat volt a legcikibb Nektek? Volt olyan ahol teljesen le kellett vetkőzni mezitelenre, vagy csak bugyi maradhatott? Ha igen miért?

Figyelt kérdés

2013. márc. 30. 15:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
45%
Ja elég gáz és valójában indokolatlan egy egész orvosi bizottság és orvostanoncok sorkantonáknál,persze ez megint arról szól,hogy hatalmukban van ciki helyzetbe hozni az embert,tesznek rájuk egy lapáttal.Az ilyet sose bírtam.Remélem ezek az emberk is majd megszívják.Azt is utálom amikor arról hallok hogy tucat tanulot,legyen orvos,vagy középiskolai egészségügyis visznek be hogy végig nézze a beteg vizsgálatát,még a legcikisebbet is aztán ott állnak vagy 10-15-en.Ezt beszüntetném,vizsgálgassák egymást,ha tanulni akarják,ha az a dumájuk nekik minden test csak egy test:-),na akkor már biztos másképp dumálnának mi.
2013. márc. 30. 21:14
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
az amikor a fütykösöm vizsgálgatta egy 29 éves ńővérke és még elis kezdte huzigálni na az nagyon hülye helyzet volt számomra :D de végén aztmondta szép nincs vele gond :D
2013. márc. 31. 15:25
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Alkalmassági vizsgálaton voltam ortopédián és volt egy rakás vihorászó tanuló,meg a jóképű doki.Mivel egy szál bugyiba kellett hajlongani,legnagyobb támaszom, a melltartóm nélkül,nagyon kínos volt,főleg,mert rajtam élcelődtek.Ma már a fejére húznám a papír kosarat,akkor csak megpróbáltam túlélni.
2013. márc. 31. 16:16
 14/28 anonim válasza:
100%
8.os voltam, orvosi vizsgálat volt a suliban, és le kellett venni a melltartót. én szépen megmondtam az orvosnak, hogy a melltartómat nem szeretném levenni, erre elkezdett velem ordítozni, hogy vegyen már le, merthogy ő másképp nem tud meghallgatni.. érdekes, a háziorvosom meg tud hallgatni melltartóban is. nagyon kínos volt, azóta rettegek az orvosoktól, ha beteg vagyok akkor sem megyek el, inkább veszek vény nélküli gyógyszert
2013. ápr. 1. 12:03
 15/28 anonim ***** válasza:
83%

75%-os!

Legalább te akármilyen kínos is volt ki merted nyitni a szádat,gratulálok,sokan csak hallgatnak és tűrnek.Amúgy menj nyugodtan el orvoshoz ha valami bajod van,de a melltartó levételéhez sajnos hozzá kell majd szoknod,mert üzemorvosnál is le kell venni,csak az a lényeg,hogy harcold ki hogy mindig csak az orvos legyen ilyenkor jelen,ne valami tömeg vizsgálat legyen.Sokszor fogsz ilyen helyzetekbe kerülni,így próbáld megszokni,csak abba szólj bele,hogy az milyen körülmények között zajlódjon.Megértelek,mert engem is vizsgált már jó pár orvos és sok simán melltartón keresztül tette ezt meg,sőt gerinc vizsgálatnál is csak ki kellett kapcsolni a melltartót és kibújni a pántból,tehát foghattam a mellemhez és úgy vizsgáltak meg,lahajolásnál is a mellünkhöz foghattuk,azért ez nagyon jó volt.Tüdőszürésre,mert nálunk 8.-ban az iskolába hivata be szakembert,oda is melltartóban,vagy trikóba mentünk be,csak kibújtunka pántból és amikor a gépbe kellett állni,csak ott csúsztattuk le,senki nem látott így semmit belőlünk és mégis meg volt a vizsgálat.

Azért írok ezeket le,hogy hidd el sok vizsgálatot el lehet végeztetni anélkül hogy teljesen levetkőz felülről,minden vizsgálatot ne utasíts el,hanem keress megoldásokat,mint amikekkel mi éltünk pl.

2013. ápr. 2. 19:10
 16/28 anonim ***** válasza:
34%
hát a legkinosabb az az volt, amikor nyolcadikba volt fitymaszukulet vizsgalat es egy nagyon dogos női orvos volt es lehajolt lem mikozb egy szal f*** ba altam es elkezdte hzogatni meg minden es egy pillanat alatt felalt a ... hat az eleg ciki volt, de elegge elpirult es vege jol is sult ki ;)
2013. dec. 10. 16:32
 17/28 anonim ***** válasza:
75%
Ja vicces,bár én nem toltam volna le a gatyám suli vizsgálaton,mi köze hozzá.
2013. dec. 13. 17:30
 18/28 anonim ***** válasza:
60%

Nekem az furcsa, hogy még a kilencvenes években a BM kórházba kellett menni munkába állás előtti vizsgálatra. Ott is volt ekg, tüdőszűrő stb, semmi extra. Aztán menni kellett a sebészetre. Na ott meglepődtem. Azt mondta a doki, hogy vetkőzzön le alsónadrágig. És nyomatékosan mondta, hogy a zokniját is vegye le. Azaz egy szál alsóban kellett lennem. Ez sem volt ciki, csak nem számítottam rá.

És le kellett guggolni, meg felemelni a karjaimat, meg háttal is állni. Tehát csak megnéztek, semmi több. Na ez volt fura kicsit.

2014. máj. 28. 14:28
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég női urológus vizsgált, méghozzá egy igen csinos, fiatal lány. Nem kellett meztelenre vetkőzni, de egyfolytában azon agyaltam közben és utána is hazafelé, hogy most mi is van?? miféle szitu ez már?? :))
2014. dec. 28. 22:27
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
#10 vagyok, közben eszembe jutott még egy, amikor repülőorvosi vizsgálatra kellett menni, egy másik fiúval együtt hívtak be, és bizottság előtt kellett meztelenre vetkőzni mind a kettőnknek egyszerre. Talán volt benn nővér is. De azért nem jutott eszembe hamarabb, mert nem volt benne semmi ciki.
2014. dec. 29. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!