Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért késik már egy hete? FONTOS

Miért késik már egy hete? FONTOS

Figyelt kérdés

Nem hiszem,hogy terhes vagyok,mert csak 2X voltunk együtt a barátommal és akkor is védekeztünk és nem szakadt ki a gumi,szóval a terhesség kizárva!

Ezen felül milyen okból késhet még?

Az lehetséges,hogy azért mert epilepsziás vagyok és már kb 5 hónapja minden nap gyógyszert szedek és amiatt?De ha emiatt,akkor ennek nem akkor kellett volna jelentkeznie,amikor elkezdtem szedni?vagy lehetséges,hogy csak ennyi idő után?

Nőgyógyászhoz nem nagyon akarok menni:S

Aki tud,az légyszi segítsen!

Előre is köszi a válaszokat!

Üdv!

2009. szept. 19. 12:59
 1/3 anonim válasza:
Eddig mindig rendszeres volt? Mert egy hét még nem annyira vészes talán, ha még nem állt be. Ha igen, akkor is rengeteg oka lehet. Okozhatja stressz is, vagy esetleg ha voltál beteg az elmúlt időszakban, környezetváltozás, stb, lehet, hogy akár a gyógyszered is, mondjuk nem vagyok szakértő, de javaslom, hogy ha 1-2 napon belül nem jön meg, fordulj orvoshoz, kitudja, az a biztos. :) Bajod nem lesz tőle, ok, hogy kellemetlen meg időigényes... de az egészségnél semmi sem fontosabb :)
2009. szept. 19. 13:04
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Hát már 12 éves korom óta megvan és most leszek 18,szóval már rendszeres volt,szinte mindig napra pontosan jött meg!

Voltam beteg,ezen a héten,de nem volt vészes,mert csak egy két napig voltam rosszabbul,ami orrfolyással meg ilyesmikkel járt,de mára már ez is kezd csillapodni,már nem fújom annyit az orrom és jobban is vagyok!

Akinke még van ötlete az légyszi írjon!

Köszi!

Üdv!

2009. szept. 19. 21:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tényleg csak a megfázás zavart be, de azt tudnod kell, hogy az óvszer sem 100 %-os (ahogyan semmi más sem az, kivéve, ha nem értek egymáshoz, mert az tényleg biztos megoldás), hiszen az előjáték során - amikor még nincs fenn az óvszer - is ürülhet az előváladékkal spermium, ami aztán némi simogatással könnyedén be lehet juttatni óvatlanul a hüvelybe. Ha 1-2 napon belül nem jön meg, feltétlenül menj nőgyógyászhoz.
2009. szept. 19. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!