Ha Candida gombán van és nem foglalkozok vele, akkor mi bajom lesz?
Figyelt kérdés
Jelenleg hüvelyi, emésztőrendszeri, szájüregi, tüneteim vannak, és kitudja, még mi írható ennek a betegségnek a számlájára.Elég ramatyul vagyok testileg lelkileg.A kérdésem az,hogyha továbbra se foglalkozok ezzel az állapottal,akkor ez hová vezethet,még milyen tünetei lehetnek,hogyan tud ez súlyosbodni?2009. szept. 18. 20:11
11/15 A kérdező kommentje:
Komolyan gondoltam. Nem vagyok cigány. Se értelmi fogyatékos. És nem vagyok veszélyes a társadalomra, csakis magamra.
2009. szept. 20. 08:54
12/15 anonim válasza:
és erre büszke vagy??? Menj orvoshoz, de először ne a candidáddal, hanem pszihológushoz, ő majd helyreráz. Vannak az ember életében nehéz időszakok, de az önpusztítás vagy csak az annak gondolatával való játszadozás már több egy egyszerű mélypontnál. Neked segítségre van szükséged!
13/15 A kérdező kommentje:
Rajtam nem lehet segíteni
2009. szept. 20. 22:50
14/15 anonim válasza:
Már miért ne lehetne? Mindenkin lehet segíteni, ha ő is úgy akarja. Ahogy olvasom a reakcióidat, egyre inkább úgy tűnik, hogy depressziós vagy. Ha a candidád miatt, azt ugyan ne szégyeld, bárkiben elhatalmasodhat, mivel amúgy is mindenkiben ott éldegél, csak arra "vár", hogy mikor tud előtörni. Ez nem szégyen, hanem orvosi probléma, amit ők rutinosan sec-pec megoldanak (mármint a kezelés és a diéta nem ilyen rövid, de hidd el nem tart örökké!) Szóval ez nem a világ vége, csak akkor lesz az, ha nem fordulsz orvoshoz! Szedd össze magad, ha kell, kérd meg anyut vagy a legjobb barátnődet, hogy kísérjen el az orvoshoz!
15/15 A kérdező kommentje:
Nem szégyenlem.De köszi,hogy legalább nem hordtál le minden félének.
2009. szept. 21. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!