Miért nem nött meg a mellem?
még csak 15 éves várj 20-21 éves korodig addig még nőhet bőven
van aki későn érő típus lehet,hogy te is közéjük tartozol.
nézz körül a rokonaid között, és anyud mellét hogy mekkorák- na kb olyanokra számíthatsz. a gének is meghatározóak.
én nem vagyok későn érő,még is kicsi. pont ma kaptam egy "oltást" emiatt. istenem..aztán még az a csaj nézett furcsán amikor azt mondtam hogy attól még hogy korán elkezdett nőni,még nem feltétlen lesz nagy -.- és ez igaz arra is hogyha valakinek későn kezd el nőni,attól még nem biztos hogy kicsi lesz. (kiemelem hogy ezt egy olyan csaj mondta nekem aki kövér és úgy van nagy melle). bocsika,ha én is kövér lennék,akkor nagy lenne. persze van olyan aki kövér és kicsi van,de ez ritka.
ebben a korban amúgy is szerintem inkább legyen semmilyen,mert hát kinek legyen nagy? meg ha valakinek nagy,akkor már értékesebb? NEM. mert senki sem tehet arról hogy kinek mekkora van és az emberi értékek amúgy sem ettől függenek.
aki megszól,annak ezeket nyugodtan mondd a szemébe! ha meg megsértődik,akkor neked ad igazat! :)
Nem lehet, hogy vékonyabb testalkatú vagy?
Én egész eddigi életemben az osztály legvékonyabbja voltam lányok közül, elkerültem gimibe, elsőben ott is, mint a kisujjam. Idén elkezdtem hízni és fent is nőtt... Mostanra kb mindig azzal jönnek a fiúk, hogy húúúúú, mekkora (na jó azért nem Pamela Anderson méretű), pont a fiúknak állítólag ideális méretű:D Szóval csak türelem:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!