Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet hányingerem?

Mitől lehet hányingerem?

Figyelt kérdés
Már kb 2napja hányingerem van.Nem ettem össze semmit az biztos,és nem is ettem sokat.Soha nem szokott hányingerem lenni,és tegnap is egy kicsit,éjszaka,és ma is hányingerem volt.
2009. szept. 17. 21:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Milyen nemű vagy :)? Terhesség kizárva, ha lány vagy?
2009. szept. 17. 21:45
 2/4 A kérdező kommentje:

Jaj bocsi!Lány vagyok,a menstruácóm agusztus 12-16ig,illetve szeptember 8-12ig volt meg nap plusz minusz.

megszakításosan védekezünk mindíg.Szerintem kizárt hogy terhes legyek,mert akkor hamarabb kellene jelentkezni a terhességi tüneteknek.

2009. szept. 17. 22:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül!szerintem csinálj egy tesztet, az a biztos, mert a megszakításos módszer nem 100%os!Egy ismerősöm is terhes lett, és eleinte megjött neki rendesen, majd csak pár hónap után derült ki, hogy baba lesz..decemberre várják :)
2009. szept. 17. 22:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Mára már nincs hányingerem.Biztos nem baba:(
2009. szept. 18. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!