Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 16/L szűz vagyok. A condyloma...

16/L szűz vagyok. A condyloma jeleit, tüneteit tapasztalom magamon. Hogyan alakulhat ki ez a betegség?

Figyelt kérdés

Tünetek:

Karfiolszerű bőrkinövések.

Égető,viszkető érzés.

Ilyen kis hólyaghoz hasonlító kiütések.

Bűzös szag.

Kérlek segítsetek! Mit csináljak?

2013. márc. 23. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
67%

Nagy sajnállak. Újabban 9 éves kortól már ajálják a HPV elleni védőoltást. Sajnos 90 ezer forint, sokan mégis kérik, mert félnek a betegségtől.

Olvasd el ezt, sok mindent megtudsz a betegségről: [link]

2013. márc. 23. 21:14
 2/7 anonim ***** válasza:
ajánlják - elírtam
2013. márc. 23. 21:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
talán menj nőgyógyászhoz...
2013. márc. 23. 21:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Menj el mindenképpen nőgyógyászhoz, ne hagyd kezeletlenül! Nem félj, nyugodtan fordulj orvoshoz.
2013. márc. 23. 22:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Az egyetlen lehetőséged a nőgyógyász!
2013. márc. 24. 06:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Mindenképp el megyek vele orvoshoz. Csak azt nem tudom,hogy anyukámnak ezt az egészet,hogy mondjam el. Tettem neki rá célzásokat,hogy el akarok menni nőgyógyászhoz. Azt mondta majd nyáron el is fog vinni addig még rá érek azzal. És nem tudom,hogy hogy mondjam el,hogy ilyeneket tapasztaltam magamon... :(
2013. márc. 24. 19:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan mondd el neki, ha jó a viszonyotok, nem lesz semmi probléma. Minden nőnek vannak az élete során nőgyógyászati problémái.
2013. márc. 24. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!