Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Melyik fogamzásgátlók a...

Melyik fogamzásgátlók a legjobbak?

Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni fogamzásgátlót szedni,de korábban még nem szedtem. Tudom hogy az orvos választja ki a nekem megfelelőt, de ha esetleg megkérdezne hogy milyet szeretnék, akkor tudjak neki mondani valamit. Kínávcsi vagyok a tapasztalatokra. Olyan fogamzásgátlót szeretnék, amitől nem leszek aknés, nem csökken a libidóm (sőtt), nem kell paráznom minden hónapban, mert nincs olyan hogy kimaradna a vérzés, vagy közben jelentkezne. Ha meghízok tőle az viszont már egyáltalán nem baj. Ha valakinek valamelyik tabival ilyen tapasztalatai vannak, lécci írja meg!!!

2013. márc. 21. 17:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést nem lehet megválaszolni.

Ugyanis az, hogy rám hogyan hat egy fogamzásgátló vagy hogyan nem hat, az nem biztos, hogy rád is úgy fog hatni vagy rád nem fog másképp hatni.

Az orvos mielőtt kiírja, elvégez néhány vizsgálatot, hogy egyáltalán szedheted-e a fogamzásgátlót. Aztán kiír egy fajtát és az majd az első hónapokban derül ki, hogy egyáltalán beválik-e nálad vagy kell másfajta.

Illetve a mai fogamzásgátlók sokkal modernebbek, mint régen, sokkal kevesebb hormont tartalmaznak, így sokkal kisebb a valószínűsége, hogy olyan dolgok kijönnek a nőn, mit évekkel ezelőtt a régi fogamzásgátlók mellett. Ilyen pl. a hízás. A mai fogamzásgátlóktól nem lehet elhízni. De! Az nem azt jelenti, hogy egyénileg adott személyek nem fognak tőle hízni, de már általánosságba véve ettől nem lehet hízni.

Szóval majd kiderül, hogy rád milyen hatással lesz, ha kiírják. De az, hogy másnál mi vált be, vagy másnál milyen mellékhatásokat okoz az adott fajta vagy mit nem okozott, az nem biztos, hogy rád is érvényes fog lenni.

2013. márc. 21. 17:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, igen ezt énis gondoltam.
2013. márc. 21. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!