Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális így vagy forduljak...

Normális így vagy forduljak nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és úgy gondolom mikor menstruálok kissé túl sok vér folyik és általában 7 napig tart! Egy ciklus ideje alatt elhasználok 25-30 darab betétet! Ez így normális?
2009. szept. 16. 21:30
 1/9 anonim ***** válasza:
44%
Nem hoiszem, hogy nagyobb baj lenne, de ha orvoshoz mégy, valószinüleg tud valamit adni ellene.
2009. szept. 16. 21:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az nagyon sok. Vagy csak gyakran cseréled. Nekem 4 napig szokott tartani de kb. 12 szokott elfogyni!
2009. szept. 16. 21:38
 3/9 anonim ***** válasza:
nekem is 7 napig szokott tartani, nincs abban semmi furcsa, és nem lehet hogy csak gyakran cserélsz? teljesen betelik a betét mikor cserélsz? legalábbis keresztben
2009. szept. 16. 21:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Mindenkinek változik, az elején mikor megjött és egy pár évig nekem is nagyon sok volt aztán fokozatosan kevesebb lett. Ha a sok vér nem társul egyéb kibírhatatlan, kellemetlen panasszal szerintem nincs ok aggodalomra.
2009. szept. 16. 21:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha gondolod és megnyugtat menj el, az sosem árt! Nem lesz semmi bajod, csak megnyugodsz, mert elmagyaráz mindent, meg megvizsgál :)
2009. szept. 16. 21:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Hú! Amikor én középsulis voltam alig vártam hogy kicsengessenek és már mennem kellett betétet cserélni. Nekem is rengeteg volt és 6-7 napig is eltartott. Azóta eltelt 10 év és ma már csak 4 napig tart. 1 csomag betét simán elég 1 ciklusban! Majd alakul a dolog ne izgulj! Ez a természet rendje! Ezért ne szedj gyógyszereket!
2009. szept. 16. 21:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2009. szept. 16. 21:57
 8/9 anonim ***** válasza:
a 7 napos ciklussal még nincsen semmi baj. sztem ha erősebb nedvszívó betétet hazsnálmnál akkor kevesebb is eléglenne, ésúgymár nem vészes
2009. szept. 16. 23:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is 7 napig tartott, és ezen napok alatt kb. 4 féle betétet használtam,hogy ugye egy idő után cserél az ember ha tele van ha nem. Lehet hogy nem mindig a megfelelő nedvszívásút használod. Egyébként szerintem semmi bajod.
2009. szept. 17. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!