17 eves lany vagyok kb 165 cm es 48-50kg. szerintetek ez pont jo vagy keves? Melltartomcmerete75 B. koszi a valaszokat;-)
végülis normális... ha te nem fogyókúrázol, hanem normálisan eszel, akkor genetika.
az hogy a melledből fogysz, ha tornázol, akkor te ilyen alkatú vagy, nem tudsz neki mit tenni, valaki a combjából fogy először, valaki a melléből, valaki a derekából. nem hiszem, hogy zavaró lenne a pocakod :D biztos vékony vagy.
Ennyi idős koromban én is ilyen paraméterekkel rendelkeztem, de felesleget sehol sem láttam magamon.
25 éves koromra 56 kg lettem, majd a gyerekeim születése után belefogytam a szoptatásba és visszanyertem gimnáziumi alakomat, súlyomat. Kifejezettem rosszul éreztem már magam ilyen soványkán.
Szóval a gimis szememmel nézve jó vagy ahogy vagy, 30 éves fejjel már azt gondolom, hogy ha pár kg-t híznál sem lenne baj és a fogyást felejtsd el.
Én is ilyen vagyok, mintha engem írtál volna le. Szerintem jó ez.
27/N
nekem a paraméterek majdnem megfelelnek,csak 2 cm-rel vagyok kisebb. a melleim még is a kosarúak :(
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!