Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valamit nem értek . Valaki...

Kittike0423 kérdése:

Valamit nem értek . Valaki segítsen?!

Figyelt kérdés

Mùlt év agusztusában előszőr jőtt meg a menstruáiom. a következő 5 honapban kimaradt de ebben az évben januàrban megjött ùjra igy gondoltam nem marad ki többször de februárban és most màrciusbam nem jött meg . Valami bajom van ?? Mit csinaljak ?

15L

2013. márc. 19. 19:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne aggódj,nincs semmi bajod.16-17 éves korodra kell beállnia,addig kimaradozhat több hónapot.
2013. márc. 19. 19:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Teljesen normális! Akár 2 év is lehet mire beáll! Ezt mért nem lehet egyébként anyukádtol megkérdezni? ,Vele kéne ezekröl a dolgokról beszélni, na meg bármi ilyen és egyéb problêmáról ha van!
2013. márc. 20. 00:27
 3/4 anonim ***** válasza:
2-3 hónapot még várhatsz. Ha addig sem jön meg a következő menstruációd, akkor érdemes orvoshoz menni, hogy kizárják az esetleges betegségeket.
2013. márc. 20. 06:25
 4/4 anonim ***** válasza:

normális.

milyen volt az első? ha gyenge,akkor valószínűleg hogy kimaradnak hónapok,úgy tudom. mert akinek erős,annak általában minden hónapban megjön azután max párszor marad ki de akkor is 1-1 hónapot. lehet hogy hülyeség,de így olvastam.

2013. márc. 20. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!