Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet hogy nem is kéne aggódnom?

Lehet hogy nem is kéne aggódnom?

Figyelt kérdés
múlz hónapban késett e menstruációm és csináltattam terhességi tesztet ami negatív lett és a barátommal védekeztünk is de továbbra sem jött meg és eldönöttem hogy elmegyek nő gyógyászhoz erre aznap meg is jött. és most úgy számoltam hogy 22.-ére kell megjönnie de hirtelen ilyen nagy hasam lett szabályosan kikerekedett. 54 kg vagyok és 170 cm szóval elég feltünő... most csak felfújódtam vagy mi ?plussz hallottam hogy vannak akik úgy terhesek hogy megjön nekik én reagálom túl vagy tényleg félhetek?

2013. márc. 18. 19:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Csinálj még két különböző terhességi tesztet. A ezek negatívak, és ráadásuk a menstruációd is megjön, akkor tuti nem vagy terhes.
2013. márc. 18. 20:03
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. márc. 18. 20:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Sok kismamának van hüvelyi vérzése a terhesség első 2-3 hónapjában. Kicsit talán kevesebb, de a ciklust követi.

Szerintem is csinálj még tesztet.

2013. márc. 18. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!